Waarom voor een MPN fotograaf kiezen?

Iedere Master Photographer wordt door een internationale jury beoordeeld op zijn fotografie, professionele aanpak en het eindresultaat. Een kwalificatie kan niet gekocht worden waardoor je gegarandeerd bent van kwalitatief hoogstaande fotografie.

 


Danielle_Musters

Door de begeleiding van 2 topfotografen heb ik ontzettend veel geleerd

Daniëlle Musters – Brons Master – www.fotowoow.nl

In juni 2012 ben ik lid geworden van Master Photographers Network. Toen ik een mailtje kreeg over de kwalificaties die zouden plaatsvinden in november leek me het wel leuk om mee te doen. Ik wist echter helemaal niet wat het inhield, dus ben ik eens gaan rond informeren.

 

Lees meer

 

_MG_3259_w160


De aanhouder wint en leert

Rob Pluijm – Zilver Master – www.robpluijm.nl
Als introducé van mijn toenmalige werkgever ging ik al vanaf de jaren ‘90 mee naar de DIPP dat samen met Color Art nu de MPN vormt. Ik heb er altijd veel inspiratie en kennis op kunnen doen, het was dan ook vanzelf sprekend dat, toen ik in 1998 als zelfstandig fotograaf verder ging, ik vast lid werd van deze club.

Lees meer

Evelien Sikkema


Na de woorden je bent geslaagd, heel mooi werk, valt er een last van me af.

Evelien Sikkema – Zilver Master – www.evelienfotografie.nl
NU moet het gebeuren, ik schrijf me in voor mijn licentie Zilver Master Photographer.
Inschrijving staat! Beelden uitzoeken, welke heb ik klaar en compleet.
20 beelden dat is behoorlijk veel en inmiddels heb ik nog een week of 3.

 

Lees meer