Multiculturele Internationale Bruidsfotografie met Asim Bari
 
Het tweede congres van 2016 zal plaats vinden in Rotterdam.

Voor de locatie is gekozen voor ARMINIUS, Museumpark 3 in Rotterdam.
Parkeren kan op 100 meter afstand in Parkeergarage Museumpark (Museumpark 32, 3015 CX Rotterdam)
 
Asim Bari, internationaal award winnend fotograaf, zal deze dag de hoofdspreker zijn.
Asim is een zeer getalenteerd huwelijksfotograaf en is bereid zijn kennis met jullie te delen en alle ins en  outs te geven als het gaat over multiculturele bruiloften.

Ondanks dat hij zeer vele nationale- en internationale Awards heeft gewonnen heeft hij nog niet eerder een seminar of workshop gegeven. Het beloofd weer een zeer inspirerende dag te worden.

Natuurlijk is er op de dag ook nog de uitreiking van de Imaginem Awards en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een overheerlijk Indiaas Buffet aan het einde van de dag.
 
Het uitgebreide programma en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier:

http://www.masterphotographersnetwork.com/zomercongres-maandag-13-juni-2016/

Vakfotograaf Stefan Schipper ontvangt de Goud Award.

Oisterwijk, 7 maart 2016. Master Photographers Network (MPN), een netwerk van professionele fotografen, reikt jaarlijks de MPN Awards uit. Een vakjury beoordeelt de door MPN-leden ingezonden fotopanels, die elk uit drie foto’s bestaan. Tijdens het voorjaarscongres op 7 maart ontving Stefan Schipper uit Vriezenveen de Goud Award 2016. De jury bestaande uit Roy Wanders, Gerhard Nel en Perry Zonneveld oordeelde dat de beelden van Stefan erg onderscheidend en van deze tijd zijn.

Eugene van Hoof uit Helmond en Ingrid van Heteren uit Uithoorn ontvingen respectievelijk de Zilver en Brons Award. Eervolle vermeldingen waren er voor Ad Vereijken en Lianne Dekker; met hun fotopanels behaalden zij de vierde en vijfde plaats. Runner-up is Danny van Emmerik uit Oss Deze titel wordt toegekend voor het beste fotopanel onder nog niet gekwalificeerde MPN-leden.

Naast de totaaltelling van de drie foto’s in elk panel werden ook aan de afzonderlijke foto’s punten toegekend. Een van de foto’s van Stefan Schipper kreeg de meeste punten en is daarmee Best Photo of the Year.

De Award-wedstijd is één van de manieren waarop MPN-leden hun niveau kunnen toetsen. Ook het kwalificatiesysteem en het aanbod aan workshops, congressen en seminars biedt hen de kans zichzelf te blijven verbeteren, kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Zo blijft het niveau van professionele fotografie op een hoog peil.08 beste foto 02

 

07 Gold 02

 

06 Zilver 02

 

05 Brons 02

 

04 eervol 4e 02

 

03 eervol 5e 02

 

02 beste nieuwkomer 02

 

  • mpn-maart-2016-1
  • mpn-maart-2016-2
  • mpn-maart-2016-3

Voor ons eerste congres van 2016 gaan we naar Leerfabriek KVL in Oisterwijk.

Dit jaar weer een echte ‘Do it your self(ie)dag!’

Het uitgebreide programma en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier:

www.masterphotographersnetwork.com/voorjaarscongres-maandag-7-maart-2016