• beste foto kim
  • brons stefan
  • eervol corrine
  • eervol kim
  • goud henrie
  • runner up patrick
  • zilver mirella

Master Photographers Network reikt MPN-Awards 2015 uit

 

Vakfotograaf Henry Janssen ontvangt de Goud Award.

 

Lelystad, 9 maart 2015. Master Photographers Network (MPN), een netwerk van professionele fotografen, reikt jaarlijks de MPN Awards uit. Een vakjury beoordeelt de door MPN-leden

ingezonden fotopanels, die elk uit drie foto’s bestaan. Tijdens het voorjaarscongres op 9 maart 2015 ontving Henry Janssen uit Macharen de Goud Award 2015. Volgens de jury was er erg mooi licht gebruikt en waren de beelden erg sfeervol.

 

Mirella Boot uit Baarn en Stefan Schipper uit Vriezenveen ontvingen respectievelijk de Zilver en Brons Award.

Eervolle vermeldingen waren er voor Kim Balster uit Sint Oedenroden en Corrine Ponsen uit Maarsen; met hun fotopanels behaalden zij de vierde en vijfde plaats. Runner-up is Patrick Bongartz uit Cuijk. Deze titel wordt toegekend voor het beste fotopanel onder nog niet gekwalificeerde MPN-leden.

 

Naast de totaaltelling van de drie foto’s in elk panel werden ook aan de afzonderlijke foto’s

punten toegekend. Opnieuw viel Kim Balster in de prijzen. Haar foto kreeg de meeste punten en is daarmee Best Photo of the Year. Volgens de jury was het gemaakte beeld erg bijzonder door het gebruikte licht, maar ook de impact van het beeld was erg groot.

 

De Award-wedstijd is één van de manieren waarop MPN-leden hun niveau kunnen toetsen. Ook het kwalificatiesysteem en het aanbod aan workshops, congressen en seminars biedt

hen de kans zichzelf te blijven verbeteren, kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Zo blijft het niveau van professionele fotografie op een hoog peil.

 

MPN is onderdeel van beroepsorganisatie DuPho (Dutch Photographers). Deze organisatie ondersteunt ruim 2000 professionele fotografen in Nederland en vormt een platform voor onderlinge discussie, educatie en kennisuitwisseling.

Het tweede congres van 2015 zal plaats vinden midden in de Betuwe tussen al het fruit.
Voor de locatie is gekozen voor GRUUN (Appelcafe/Educatiecentrum/Boerenwinkel).

 

Damon Pijlman zal deze dag de hoofdspreker zijn. Damon is een zeer getalenteerd huwelijksfotograaf en is bereid zijn kennis met jullie te delen. Behalve dat hij zeer vele nationale- en internationale Awards heeft gewonnen geeft hij ook zeer regelmatig workshops in binnen- en buitenland. Het beloofd een zeer inspirerende dag te worden.

 

Voor de leden hebben wij natuurlijk ook een themawedstrijd en is er op de dag zelf ook nog de uitreiking van de Imaginem Awards.

 

Het uitgebreide programma en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier:
http://www.masterphotographersnetwork.com/zomercongres-maandag-15-juni-2015/

Op 28, 29 en 30 maart 2015 vind er weer de Professional Imaging plaats in Nijkerk.
Ook Master Professional Network zal daar aanwezig zijn met een expositie en infobalie.
Schrijf je nu vast in voor een gratis toegangsticket op www.professionalimaging.nl

 

master_professional-imaging