Dit jaar vind het congres plaats in Maurik enkel bij Evenementenlocatie voor Sports, Events & Party EVM 19,

Eiland van Maurik 19, 4021 GG Maurik.

Een prachtige lokatie midden tussen het water en centraal gelegen in het land. Gemakkelijk te bereiken vanaf de A15, A2 of de A12.
Het podium is dit keer voor Mark Engelen, een vanuit Rotterdam werkende reclame-, sport-, portret- en culturele fotograaf. Hij fotografeert mensen, veelal in grootse geënsceneerde settings. Met de nadruk op sportmarketing fotografie en het portretteren van bekende personen voor marketing doeleinden.
Privé is hij een actieve gig-roeier en bezoekt hij graag sportevenementen.

 

Zijn opdrachtgevers bestaan o.a. uit reclame-bureau’s, culturele instellingen, artiesten, multinationals en tijdschriften. Hij regisseert ook muziek-video’s.

 

Daarnaast besteed hij ook een deel van zijn tijd aan vrij werk series. Zijn werk heeft verschillende prijzen gewonnen in wedstrijden als: PANL, IPA, PX3, SAN Awards en NYPHA. Zijn werk verschijnt met enige regelmaat in vaktijdschriften.

 

Klanten zijn o.a. Het Echte Werk, Senf Theaterpartners, TIPICO, ZIGGO, BLVD/MAN, V2, Elsevier, Ben/T-mobile, Radio 10, Roadrunner Records, De Volkskrant, Das Buro, Foreign Media Music, Metro, AT, Lava, EMI, Def, ARA, Vorm Vijf, BvL, Randstad, rOtheater, ModeMarché, Panorama, Interbrew, Het Zuidelijk Toneel, NAI, BVH, Min. OCW, JWT, LAIK, Publicis, Museum Rotterdam.

 

Naast het laten zien van zijn werk, gaat Mark ook aan de slag en laat hij zien hoe het er aan toe gaat tijdens een shoot.

 

In de middag zijn er verder nog de uitreiking van de Imaginem Awards en een fotobespreking. Natuurlijk sluiten we voor de liefhebbers af met een gezellige BBQ.

 

Schrijf je nu in!

 

http://www.masterphotographersnetwork.com/zomercongres-maandag-12-juni-2017

 

Op het voorjaarscongres van het Master Photographers Network zijn de jaarlijkse MPN-Awards uitgereikt. Gefeliciteerd Guido Pelgrim (GOUD), Stefan Schipper (Zilver), Roy van Kleef (BRONS) Rob van de Vlierd (runner-up). Foto’s klik https://www.facebook.com/pg/masterphotographersnetwork/photos/?tab=album&album_id=1636050246411388

Tijdens het voorjaarscongres op 6 maart worden de jaarlijkse MPN Awards gehouden. Aan de wedstrijd is geen categorie of thema verbonden. Alle aangesloten fotografen mogen hun beste werk insturen ter beoordeling door een vakjury.

 

Rob Pluijm
Ingrid Schellingerhout-van Heteren
Rob Van de Vlierd
Guido Pelgrim
Emiel Lops

Roy van Kleef
Bonny Brabers
Evelien Sikkema
Stefan Schipper
Danny van Emmerik
Ernesta Verburg